Starity

Az Avenged Sevenfold új DVD-vel jelentkezik

2012. április 27. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Avenged Sevenfold régen hallatott magáról, most azonban megtudtuk, hogy az együttes új DVD kiadását tervezi!

hirdetés
Az Avenged Sevenfold új DVD-vel jelentkezik

Az Avenged Sevenfold már egy ideje nem hallatott magáról: tavaly kiadtak ugyan egy klipet a régi dobosuk és legjobb barátjuk, The Rev halála okán, és elkezdték a Buried Alive turnét, de a beígért új videó, a Buried Alive megjelenése a mai napig várat magára!

M. Shadows, a frontember az új Kerrang! magazinban mondta el, hogy hamarosan kiadnak egy új DVD-t, amiben új turnéjuk állomásait mutatják majd be.

„Megpróbálunk mindent felvenni az Egyesült Államokban. Tavaly nyáron Rafával, aki az első DVD-nket, a Live in The LBC-t is készítette, felvettük Európát, és most Ázsiát és Dél-Amerikát akarjuk bemutatni! Valami olyat akarunk megjelentetni, ami ábrázol minket” – mondta az énekes, aki igen lelkesen üdvözölte rajongóikat a legutóbbi turnéjukon.

A srácok jelenleg Japánban promótálják új albumukat, a Nightmare-t, de azt még mindig nem döntötték el, hogy Arin Illejay, a jelenlegi dobosuk marad-e a pozíciójában, vagy keresnek mást.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek