Starity

Megérkezett Cher Lloyd új klipjének amerikai verziója

2012. május 01. 13:01   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent a brit énekesnő új kisfilmje, a Want U Back. A dalhoz már készült korábban egy videoklip, de most forgattak hozzá egy külön Amerikának készült verziót is.

hirdetés
Megérkezett Cher Lloyd új klipjének amerikai verziója

A brit X Factorban feltűnt énekesnő, Cher Lloyd tavaly novemberben adta ki debütáló albumát, Sticks + Stones címmel. A korongról eddig három kislemez érkezett, a sokat támadott Swagger Jagger, a jobb fogadtatásban részesült With Ur Love és a legutóbbi, a Want U Back.

Az énekesnő az Egyesült Államokban is be szeretne futni, ezért kiadja első amerikai kislemezét, az Egyesült Királyságban harmadikként megjelent Want U Backet. A dal eredeti verziójában a rapper, Astro közreműködik, de az új verzióban már nem tűnik fel. A szám a tengerentúlon májusban fog megjelenni.

A Want U Back első verziója januárban érkezett meg, az amerikai változat pedig ma került fel a 18 éves lány VEVO-csatornájára. Az új klipben Cher és barátai egy étteremben tűnnek fel, ahol nagy felfordulást csinálnak, amiért a végén még a rendőrök is kimennek a helyszínre.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek