Starity

Újra jön a Hercegnővédelmi program?

2012. május 15. 11:11   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mostanában sok hír kering a folytatásról, miszerint lesz második része a Hercegnővédelmi programnak, ám némi változás mégis történik a filmben.

hirdetés
Újra jön a Hercegnővédelmi program?

Miután a Hercegnővédelmi program című film a harmadik legnépszerűbb Disney-mozivá nőtte ki magát (a High School Musical és a Rocktábor után), sokan szerették volna, hogy folytatódjon a két különböző világból származó tinilány kalandos története, főleg, hogy a rajongók két kedvence, Selena Gomez és Demi Lovato a főszereplője a filmnek.

A fanok nagy örömére nemrég olyan hírek kezdtek terjengeni az interneten, miszerint a készítők már a második részen gondolkoznak, ám az eredeti főszereplők nélkül, mivel Selena és Demi jelenleg túl elfoglaltak a szerep elfogadásához: a nemrég a parfümbizniszbe is belekóstoló sztár akciófilmen dolgozik, míg az utóbbiról kiderült, hogy ő lesz a negyedik mentora a 2012-es amerikai X-Faktornak, valamint a két lány barátsága sem olyan erős, mint az első film idején.

Azonban a készítőket ez sem hátráltatta, hiszen felmerült bennük a Disney új „legjobb barátnő párosa”, Bella Thorne és Zendaya, akik a filmben magukra öltenék Rosie és Carter karakterét.

Azt nem tudni, hogy a folytatás mikorra várható, valamint az is ismeretlen, hogy a történet folytatódik-e vagy egy teljesen új sztorit dolgoznak fel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek