Starity

Kisétált Britney az X Factor meghallgatásáról

2012. május 25. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Britney Spears a mentorok poklában érezte magát, amikor az egyik jelentkező az ő Hold It Against Me című dalával próbált bekerülni a legjobbak közé.

hirdetés
Kisétált Britney az X Factor meghallgatásáról

Amikor Britney Spears busás gázsiért mentornak szegődött az amerikai X Factorhoz, még nem tudta, mivel is jár ez a munka, és valószínűleg nem készült fel arra, ami a felvételek első napján várta.

Miután egy lelkes, de nem túl tehetséges jelentkező gyakorlatilag kivégezte Hold It Against Me című dalát, Britney igen zaklatott állapotban felállt, és kisétált a teremből. A munkatársai szerint csak egy kis szünetre távozott a sztár, és nem a jelentkező zaklatta fel annyira, hogy távozzon. Az énekesnő jó ideig nem volt hajlandó visszamenni a felvételre, így a további versenyzők kénytelenek voltak a maradék három zsűritagnak, Simon Cowellnek, L.A. Reidnek, Demi Lovatónak, valamint egy üres széknek énekelni.

Az X Factor előző szériájában Paula Abdul rohant ki a teremből, amikor az egyik meghallgatáson egy fiú a színpadon lehúzta a nadrágját. Úgy tűnik, Britney nemcsak Paula székét örökölte meg, de a szerepe is ugyanaz lesz az új évadban.

Miután Paula Abdul és Nicole Scherzinger elhagyta az X Factor mentori székét, az üresen maradt helyeket hosszas válogatás után Britney Spears és Demi Lovato nyerte el. Az új műsorban már csak a műsorvezetői poszt nyitott, melyre a pletykák szerint Miley Cyrus neve is felmerült.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek