Starity

Radics Gigi és Benji mégis egy párt alkot

2012. május 28. 11:11   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hetekig az orránál fogva vezették a médiát, hiszen már egy ideje titokban együtt van a két fiatal megasztáros. A tehetségkutató idei győztese most már bevallotta, hogy a nyereményen kívül párra is lelt a műsor alatt.

hirdetés
Radics Gigi és Benji mégis egy párt alkot

Gigit és Burgess Benjit hamar összeboronálták a bulvárlapok, de a szerelmükkel kapcsolatos feltételezések alaptalannak bizonyultak, hiszen a két fiatal minden róluk szóló hírt cáfolt – egészen mostanáig.

Most, hogy vége a Megasztár hatodik szériájának, Gigiék már nem titkolóznak tovább: a lány bevallotta, hogy együtt van Benjivel. „Eleinte tényleg csak barátok voltunk, aztán amikor először megjelentek a cikkek, hogy mi összejöttünk, akkor valóban elkezdett alakulni valami, de még mi sem tudtuk igazán, mi is ez az egész. Ám már hetek óta együtt vagyunk” – mesélte a Blikknek pironkodva az idei év legjobb hangja, majd elmesélte azt is, hogy milyen titkos jelbeszédet dolgoztak ki, hogy senki ne sejtsen meg semmit a kapcsolatukból.

A szerelmes tinik ráadásul már komoly tervekkel vannak tele. A fiú amerikai szülei már meg is hívták hazájukba a salgótarjáni lány családját, így nyáron Gigi már a tengerentúlon bontogathatja szárnyait, ahol még az is lehet, hogy Benjiéktől egyenesen Flo Ridahoz vezet majd az útja, hiszen a világsztár a pénteki Megasztár fináléjában olyannyira elámult a lány tehetsége hallatán, hogy akár egy lemezt is készítene vele.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek