Starity

Demi Lovato bepasizna

2012. május 31. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pasivadászatra indul a Disney egykori sztárja – ebben Simon Cowell fog segíteni, aki örömmel rendelkezésére áll.

hirdetés
Demi Lovato bepasizna

A 19 éves énekesnő, aki olyan sztárokkal járt már, mint Joe Jonas, boldog lenne, ha az új főnöke, az X Factor Simon Cowellje találna számára párt. A tehetségkutató hivatalos weboldalán kérdezték meg, mit szól Simon pártaláló ötletéhez, aki örömmel ajánlotta fel szolgálatait, ha Deminek szüksége lenne rá.

„Nem tudom, mi értelme van az egésznek, szeretek egyedül lenni, köszönöm. De nagyon szép dolog, hogy ezt megteszi értem, így élek a lehetőséggel.”

Demi Lovato, aki Simon mellett Britney Spearsszel és L.A. Reiddel alkotja a zsűrit, azt is elárulta, hogy azelőtt szeretne férjet és gyerekeket, mielőtt betöltené a harmincadik életévét.

„Tíz éven belül házasságot és gyerekeket akarok. Csak egy férfit, aki megnevettet. Nyilvánvalóan vonzódnom kelll hozzá, de a humor nagyon számít. Sokat tettem az életemben, de nem ítélek el másokat azért, ha ők nem. Persze van egy határ, amin túl nem tolerálok dolgokat. Például sosem lennék együtt valakivel, aki megpróbálna irányítani” – tette hozzá az énekesnő, akiről legutóbb még azt pletykálták, örömmel terrorizálta osztálytársait.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek