Starity

Nina Dobrev emberi akar maradni

2012. június 01. 11:11   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Vámpírnaplók főhősnője elárulta egy interjú során, hogy még nem látta a finálét, és azt is, hogy a negyedik évad lesz számára a legnagyobb kihívás.

hirdetés
Nina Dobrev emberi akar maradni

Nina Dobrev eddig is nagy lehetőségnek, és komoly megmérettetésnek tartotta két teljesen különböző karakter megformálását a The Vampire Diaries sorozatban, de most úgy érzi, még nehezebb helyzetbe került. A színésznő a negyedik évadtól két vámpír karaktert alakít, akiket szeretne még jobban megkülönböztetni egymástól, hiszen míg Katherine egy menő csaj, addig Elenában meg kell tartani az emberséget vámpír mivoltában is.

„Eddig Elena ember volt, és volt egy ember és egy vámpír. Így könnyű volt. Most, hogy Elena vámpír lett, meg kell oldanom, hogy egy jófej és menő csaj legyen, de mégis más. Elenának meg kell küzdenie mindennel, azzal is, hogy megtartsa az emberségét. Eddig is természetfeletti volt az élete, de most nem volt saját választása, és ezzel kell együtt élnie tovább.” – mondta el a hamarosan Kellan Lutz oldalán főszerepet alakító színésznő.

Nina egyébként folyamatosan utazik, és rajongói találkozókra jár, így a finálét sem látta még, ami szerinte is elképesztő. A forgatáson részt venni és látni a kész munkát nem ugyanaz, és mindenképpen tervezi, hogy végignézi az epizódot.

„Mindenki azt mondta, hogy nagyon szomorú volt, és hogy sírtak rajta. Alaric halála, látni Elena szüleinek a balesetét, ráadásul ott van az is, hogy Elena Stefant választja, miközben Damonnal találkozott először. Nagyon sok minden történt. Mindenképpen megnézem. A negyedik szezonban pedig még egy új gonosz is érkezik.”

Ian Somerhalder barátnője, aki más filmben nem szeretne szerelme oldalán feltűnni úgy érzi, hogy egy teljesen új szintre emelkedik majd sorozat, és még a rajongók is elképednek majd az események láttán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek