Starity

Thomas Dekker örül a végnek

2012. június 01. 17:05   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Thomas Dekker meglepő kijelentést tett a napokban, miszerint a The Secret Circle sorozat megszűntetése egyáltalán nem érinti rosszul.

hirdetés
Thomas Dekker örül a végnek

A The CW mikor bejelentette, hogy megszűnteti a The Secret Circle című boszorkányos sorozatot, rajongók milliói adtak hangot felháborodásuknak. A sorozat helyén az idei évtől már a Beauty and The Beast lesz látható, és van olyan a stábtagok között, aki ezt egyáltalán nem is bánja.

Thomas Dekker formálta meg a sorozatban Adam karakterét, aki szerencsés módon mindkét Blackwell lánnyal közelebbi kapcsolatba kerülhetett, bár karaktere csak most, a második évad során bontakozhatott volna ki igazán. A fiatal színész azonban egyáltalán nem búslakodik a vég miatt, és szerinte is ez volt a legjobb döntés a csatorna részéről.

„Akkor hallottam, hogy vége a sorozatnak, amikor elkezdtem forgatni a Squatters című filmemet, úgyhogy igazából örültem, hogy teljes erőbedobással bele is tudok kezdeni valami újba. Hálás vagyok és köszönettel tartozom a shownak, hiszen egy nagyszerű szereplőgárdával dolgozhattam együtt, de sosem éreztem igazán magaménak ezt a sorozatot, és soha nem is nézték annyian, mint amennyire számítottak. Ne értsetek félre. Meglepődtem, hogy megszűntették, de elégedetten állok tovább. Ráadásul Adam volt az egyik legkevésbé kiforrott karakter a sorozatban. Ami nem az írók hibája.” – mondta el a Brittany Robertsonnal is hírbe hozott színész.

A kék szemű szépfiú egyébként saját bevallása szerint a Shelley Henniggel való közös munkát élvezte a legjobban és reméli, hogy a jövőben még lesz alkalma közösen feltűnni a vásznon a tehetséges színésznővel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek