Starity

Kasszasiker lett a Hófehér és a vadász

2012. június 04. 11:11   |   Szerző: unicum95

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A film a hétvége során korai számítások szerint már 56 millió dollárt zsebelt be.

hirdetés
Kasszasiker lett a Hófehér és a vadász

Kristen Stewartot annak ellenére, hogy a kritkusoknak nem jött be az alakítása, a nézők nem hagyták cserben. Az Alkonyat-filmek után elnyerte első box-office sikerét, így a munkája mégsem volt hiábavaló. Meglepő módon a Hófehér és a vadász lett az Oscar-díjas Charlize Theron második kasszasikere a Hancock című film mellett.

A filmben a vakmerő és elszánt vadászt játszó Chris Hemsworth két filmje is szerepel a top háromban, mivel a Bosszúállók sikere azóta is töretlen, és azt is csak a Sötét zsaruk 3 előzte meg az előző héten.

Így már bizonyos, hogy a Hófehér és a vadász nem lett csalódás, ahogyan azt Kristen Stewart szereplése miatt várták. Ráadásul zöld utat ad más, előkészületben lévő mesefilmek újragondolásának is, mint például a Pinokkiónak, Johnny Depp szereplésével vagy A kis hableánynak Hailee Steinfelddel, de a Bűbáj-filmet is folytatnák 2014-ben Amy Adamsszel és Patrick Dempsey-vel.

Ha a film továbbra is jól teljesít, akár a folytatás elkészítésére is meglehet az esély. Sőt, a rendező, Rupert Sanders már egy hónappal a premier előtt elmondta, hogy elkezdené az előkészületeket a következő részre: „Kristen nagyon elszánt, ösztönös színésznő. Öröm volt vele dolgozni. Sokat tanakodtunk a forgatókönyvön, kidolgoztuk a karakterét, és szerintem nagyon átjött, hogy éppen mit érez. Hófehér igen változatos karakter: az egyik jelenetben lovagol, a másikban kénytelen a jéghideg tengerbe ugrani – Kristen pedig saját maga végezte a kaszkadőrmunkákat is.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek