Starity

Chris Hemsworthnek bűntudata van

2012. június 06. 18:06   |   Szerző: Bessie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Habár a mozikban rettenthetetlennek látszik, az életben mégis nagyon emberi érzésekkel küzd a szőke ausztrál szupersztár.

hirdetés
Chris Hemsworthnek bűntudata van

Múlt hónapban felgyorsultak a dolgok Chris körül. Bemutatták a Bosszúállók című filmet, amiben újra magára ölthette Thor jelmezét. A film pedig már az első hétvégén rekordokat döntött meg. Nem sokkal később, május 12-én kiderült, hogy megszületett első kisbabája, akit Indiának neveztek el a szintén színésznő feleségével, Elsa Patakyval. Azonban nem tudott sokáig a családjával lenni, mert mennie kellett a következő filmjének a premierjeire, a Hófehérke és a Vadászéira.

Először úgy gondolta, nem okoz gondot neki ez a kis idő, most mégis rájött, hogy zavarja az a tény, hogy magára hagyta a családját. Egy reggeli műsorban többek között erről is beszélt.

„Vicces, mert nem nagyon vállaltam a turnézást a Hófehér és a Vadász miatt, mert akkor született a lányunk, és nem akartam távol lenni. Mégis igent mondtam egy pár napos útra. De amint felszálltam a gépre, azt éreztem: »mit csinálok? Rettenetes apa vagyok, azonnal haza kell mennem.« Belementem a pár napos útba, de ez nagyon kemény.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek