Starity

Botrány! Dér Heni felpofozta Fluort

2012. június 18. 15:03   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egyre nagyobb ellentét feszül a két celeb között, legutóbb a Comet-gálán balhéztak össze, ahol a heves káromkodások között még egy pofon is elcsattant.

hirdetés
Botrány! Dér Heni felpofozta Fluort

A Fluor és Déri Heni közötti nézeteltérés még tavaly kezdődött, amikor a Sugarloaf Szervusztok celebek című dalában kifigurázta a Mizu előadóját és az egész őt körülvevő celebvilágot. Tomi már akkor is kikérte magának az egészet, de Heni még néhány hónappal ezelőtt is úgy nyilatkozott, hogy népbutítás, amit Fluor művel, így a köztük lévő viszony mindeddig nem rendeződött.

Az idei Comet-gála legemlékezetesebb pillanatairól már beszálmoltunk, de az esti after party is tartogatott meglepetéseket, ugyanis a két celeb csúnyán összebalhézott, ráadásul a sajtóban is ellentétes információkat közöl mindkét fél.

Fluor azt állítja, hogy az erősen illuminált állapotban lévő Dér Heni minden előzetes ok nélkül megpofozta, úgy, hogy előtte még direkt bejelentette a fotósoknak is, hogy mire készül, nehogy valaki véletlenül lemaradjon erről a médiaeseményről.

Dér Heni másképp látja a történteket, erről vasárnap egy sajtóközleményt adott ki, melyben elmondja, hogy Fluor Tomi torzítva kommunikálja a tényeket. Az énekesnő nem tagadja, hogy elcsattant egy pofon, de azt Fluor saját maga provokálta ki a sértő, vulgáris megjegyzéseivel.

A teljes sajtóközlemény a következő:

Hivatalos sajtóközlemény!
Dér Henrietta és a Sugarloaf összes tagja nyilvánosan is elhatárolódik Karácson Tamás (Fluor)
2012 06.15. és 16-án az írott és online sajtóban megjelent nyilatkozataitól.
Tamás a valóságot torzítva nem az igazságnak megfelelő tényeket állít.
A megjelent cikkekben Dér Henit illuminált állapotban tünteti fel, és úgy állítják be, mint aki meg akarta volna Tamást verni vagy veretni. A száraz tények mást mutatnak.
Heni a 2012.06.14-i Comet gála afterpartyn Fluorral való találkozásakor a köztük lévő ellentétet
szerette volna a média kizárásával tisztázni – amire már korábban is tett kisérletet -, de ekkor Tamás rögtön obszcén módon, sértő megjegyzéseket vágott Heni fejéhez több ember szeme és füle hallatára, idézve:
„...Na mi van te kurva már megint kell 3 perc hírnév? ill. Állj már le te kurva a demagóg dumáddal!....”
Igen nem tagadjuk, hogy ezen a ponton csattant el egy pofon Heni részéről, melyet a vulgáris jelző váltott ki belőle és amit csak a véletlenül ott tartózkodó (!) sajtó munkatársainak ill. a többi zenész kolléga jelenlétének köszönhetően nem viszonzott Fluor, bár a szándék láthatóan megvolt benne. Bár többen próbálták csitítgatni, ő kiabálva és feldúlva sietett el a helyszínről. Majd pár perc múlva többek társaságában jött vissza és ugyanott folytatta mindenki előtt a trágár megjegyzéseket a társai háta mögül. Ezen a ponton lépett közbe Heni barátja, aki felszólította őt, hogy azonnal fejezze be ezt a minősíthetetlen viselkedést. A történéseknek Fluor kiadójának főnöke vetett véget, aki elrángatta a (általunk és többek által érthetetlenül és megmagyarázhatatlanul agresszív) tomboló Fluort.
Eddig sem kívántuk minősíteni Fluor Tamás sajtóban lassan egy éve végbemenő ámokfutását, ami csak a saját sértődöttségéről szól. Több helyen hangoztatja, hogy Heni vagy a zenekar az ő hátán próbálna felkapaszkodni. Komolytalan megjegyzésnek vesszük ezen állítását, olyannyira, hogy ezzel az esettel is egyértelműen bebizonyította, ő kapaszkodik mindenáron ebbe a sztoriba is. Ehhez mi nem kívánunk asszisztálni. Természetesen nyitottak vagyunk az esetleges problémák megbeszélésére (a sajtó nyilvánosságát kizárva).
Azonban Tamás mostani vádjai túlmutatnak a jóízlés számunkra elfogadott határán és kimerítik a hitelrontás vádját, ezért elgondolkozunk, kívánjuk-e jogi útra terelni az eseményeket!
Fluor további munkásságához sok sikert kívánunk, de részünkről nem kívánunk többet nyilatkozni ez ügyben, valamint szeretnénk erre kérni Tamást és a managerét Vermes Orsolyát is!
Megkérnénk a sajtó minden munkatársát, hogy ezen hivatalos közleményt csak teljes egészében használja, részletek kiragadásához és/vagy azok közléséhez vagy akár a leírtak magyarázatához nem adunk engedélyt, ellenkező esetben azonnal jogi lépést indítunk.
Megértésüket köszönjük!
Köszönettel és tisztelettel:
Sugarloaf zenekar

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek