Starity

Paris Hilton is DJ-nek állt

2012. június 26. 08:08   |   Szerző: KittenKat

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Paris Hiltonról sok mindent elmondhatunk, hiszen volt már énekesnő, designer, pornósztár, most viszont újabb címkét kapott, immár DJ is.

hirdetés
Paris Hilton is DJ-nek állt

Seherezádé után újabb csillag tűnt fel a dj pultok mögött. Paris Hiltonnak a híres DJ, Afrojack segített a zene megalkotásában. A mixében olyan előadókat hallhatunk, mint Gotye, Rihanna, fun. és Flo Rida.

Az örökösnő Brazíliában debütált először, ahol a következőket mondta a szettje előtt: Buliztam már az egész világon, a legjobb partikon... De még soha nem láttam így bulizni senkit Brazíliában, srácok.

Természetesen nem mindenki nézte jó szemmel a lány tevékenységét, DJ Gospel már a szakma kihalásáról beszélt.2012. június 23. a nap, amikor Paris Hilton kinyírta a DJ-zés művészetét – tweetelte a sztár.

A népszerű videómegosztóra is felkerült egy részlet a brazíliai fellépésből, mely nem meglepő módon nem aratott túl nagy sikert. A rengeteg kritika mellett a dislike-okat is nyomkodják a nézők, melyeknek aránya még rosszabb, mint Cristofel Kubai ritmus című klipjének esetében. Csak nehogy legközelebb Parist is lezavarják a színpadról.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek