Starity

Új vendégszereplők a Glee-ben

2012. június 26. 14:02   |   Szerző: Adrianna

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Még csak alig fejeződött be az American Idol idei évada, de Jessica Sanchez máris egy újabb hatalmas kihívás előtt áll, ugyanis ezúttal a Glee rajongóinak kell majd megfelelnie. De nem ő az egyetlen, aki vendégszerepet kapott a sorozatban.

hirdetés
Új vendégszereplők a Glee-ben

Jessica Sanchezt idehaza még nem ismerik sokan, Amerikában viszont mindenki tisztában van azzal, ki is ő. Az American Idol versenyzője 2. helyezést ért el a tehetségkutató show-ban, ennek ellenére azonban sikeresebb, mint az, aki megnyerte a szériát. Ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy bekerült a Glee vendégszereplői közé.

Még nincs túl sok tapasztalata színészkedés terén, hiszen ez lesz az első szerepe, de minden bizonnyal a Glee készítőit is elkápráztatta hangjával, ezért is kapott egy lehetőséget a fiatal lány. Na meg azt se felejtsük ki, hogy előbb-utóbb pótolni kell azokat, akik esetleg majd távoznak a sorozatból.

Legutóbb Lindsay Lohan kapott lehetőséget arra, hogy szerepeljen, de idén Jessica mellett csatlakozik a műsorhoz Sarah Jessica Parker és Kate Hudson is. A három szerepről nem sokat tudni, csupán csak feltételezéseket, de annyi már biztos, hogy Ricky Martin, Idina Menzel és Gwyneth Paltrow után az övék is egyedi és érdekes lesz.

Régebben egy másik filippínó származású lány is volt olyan szerencsés, mint Jessica, többek szerint az övé is hasonló szerep lesz, mint Charice-é volt. Valószínű, hogy ő is Rachellel fog megküzdeni a szólókért, ugyanis Lea Michele karaktere elballagott a McKinley-ből, és New Yorkban fog küzdeni az álmaiért.

Érdekesség, hogy Jessica kedvenc American Idol-nyertese, Jennifer Hudson pedig a Smash-ben fog játszani, így vele kell majd megküzdenie a lánynak a nézőkért, hiszen egy időben vetítik majd a két sorozatot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek