Starity

Válik az Avenged Sevenfold gitárosa?

2012. június 29. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Míg a banda frontembere, M. Shadows első gyermeke születésére készül, addig könnyen lehet, hogy Synyster Gates, az együttes gitárosa hamarosan elválik.

hirdetés
Válik az Avenged Sevenfold gitárosa?

M. Shadows és felesége, Valary Sanders első gyermeküket várják, és a hírek szerint a két és fél éve elhunyt dobos, The Rev tiszteletére a baba az Owen James Sanders nevet fogja kapni.

Ám az Avenged Sevenfold életében nem csak öröm, hanem némi bánat is került mostanság a hírek szerint: egyes internetes portálok ugyanis állítják, hogy Synyster Gates válik a feleségétől, Michelle Hanertől, aki M. Shadows feleségének ikertestvére.

Ezt a feltételezést arra alapozzák, hogy a gitáros legutóbbi koncertjükön már nem viselte a gyűrűjét. Persze az is lehet, hogy egyszerűen csak könyebben pengeti így a húrokat, hiszen Mikey Way sem hordja a jegygyűrűjét a koncerteken, pedig még házas.

A pár egyenlőre nem nyilatkozott az ügyben, de az biztos, hogy a rajongók nem bánnák, ha a pár kapcsolata véget érne, ugyanis sokan tartják úgy, hogy Michelle csupán csak élősködik a gitárvirtuózon. A hölgyemény egyébként pár éve csődbe vitte párja ruhaüzletét, a Synyster Gates Clothingot.

Az Avenged Sevenfold jelenleg turnézik, utána pedig elkészítik soron következő albumukat, hacsak nem döntenek úgy, hogy az első Avenged Sevenfold-baba érkezése miatt szünetet tartanak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek