Starity

Beyoncé kiakadt Lauryn Hill inzultálásán

2012. július 02. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mike Epps és a Mindless Behavior poénkodni próbált Lauryn Hill adótartozásán a BET Awards díjkiosztó ceremóniáján, de ez teljesen kiborította Beyoncét.

hirdetés
Beyoncé kiakadt Lauryn Hill inzultálásán

Lauryn Hillt bűnösnek találta a bíróság adófizetési kötelezettség elmulasztásában, a Mindless Behavior nevű fiúbanda pedig úgy gondolta, jó poén lesz ezt megemlíteni a BET Awards gáláján. Mike Epps komikussal léptek együtt színpadra, hogy átadják a legjobb R&B művésznek járó díjat, amikor a komikus viccből énekelni kezdett. A fiúcsapat egyik tagja megjegyezte, Mike olyan rossz, mint Lauryn Hill könyvelője.

A közönség tetszését nem nyerte el a beszólás, és fütyülni kezdett, a kategória nyertese, Beyoncé pedig annyira felháborodott, hogy amíg székéből felállt és elsétált a színpadig, hogy átvegye díját, még előre megírt beszédét is átírta, hogy a Fugees egykori énekesnőjét méltathassa benne. „Szeretném megköszönni az összes tehetséges R&B nőnek, akik elődeim voltak, mint Lauryn Hill és Mary J. Blige- mondta az előre megírt szövege helyett a zaklatott sztár.

Beyoncé annyira kiakadt, hogy még a kulisszák mögött is panaszkodott az egyik stábtagnak, hogy a Lauryn Hillre tett dehonesztáló megjegyzés tiszteletlen volt és nagyon béna.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek