Starity

Sztárok plasztika előtt és után lll.

2012. július 18. 12:12   |   Szerző: corny4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Plasztikázott sztárokról szóló cikksorozatunk folytatódik, most ismét elővettünk néhány celebet, akik műtéthez folyamodtak a szépségért.

hirdetés
Sztárok plasztika előtt és után lll.

Cikksorozatunk első és második részében már bemutattunk olyan sztárokat, akik plasztikáztatták magukat. Volt, aki túlzásba vitte, volt azonban, akin segített a műtét. A plasztikázás Hollywoodban akkora divat, hogy a sort szinte a végtelenségig lehetne folytatni, így ismét bemutatunk néhány sztárt, akik valamilyen úton-módon változtattak a külsejükön.

Megan Fox

Megan Fox az egyik olyan csillag Hollywoodban, akiről sok pletyka kering a beavatkozásait illetően. Állítólag kapott mellimplantátumokat, nem egy botoxkezelésen vett részt, és zsírleszívásról is beszéltek már. Összehasonlítva a képet, van is különbség, mégpedig az egyik legszembetűnőbb az orra. Állítólag az ajkát is feltöltette, bár régen is telt ajkai voltak, most azért némileg vastagabbnak látszik.

Angelina Jolie

A gyönyörű, Oscar-díjas színésznő a férfiak kedvence lett az évek alatt, nem csak a teste miatt, hiszen különleges arcvonásait bármelyik hölgy megirigyelné. Rengeteg rosszízű pletyka keringett már arról, hogy irigylésre méltó telt ajkai nem természetesek, viszont egy régi képpel összehasonlítva elmondhatjuk, hogy bizony a száját nem a plasztikai sebésznek köszönheti. Ami viszont elégé szembetűnő, az az orra, ami sokkal hegyesebb és vékonyabb lett. Egyes állítások szerint még arcimplantátuma is van, de ugyebár az arc a korral is változik, így ezeknek a pletykáknak nem hiszünk.

Lady Gaga

Lady Gaga minden bizonnyal feltűnési viszketegségben szenved, hiszen állandóan változtatja a külsejét, újabban mégis természetes kinézetével vonja magára a figyelmet. Bár nem nagyon látszik rajta, ő is feküdt már kés alá az orra miatt: a fenti képeken jól látszik, hogy a sokkal vékonyabb lett. Ami viszont a képen nem látszik, az az extravagáns énekesnő feneke. Állítólag fel akarta varratni a – saját bevallása szerint – löttyedt fenekét. Hogy ebből mi lett, azt csak ő tudja.

Rose McGowan

A Bűbájos boszorkák sztárján nehéz lenne nem észre venni, hogy mennyi plasztikai beavatkozáson esett át. Rose azt állítja, hogy ezt egy szerencsétlen, 2007-ben történt autóbalesetnek köszönheti, aminek következtében rengeteg heg került az arcára, ezért vette alá magát a plasztikai műtéteknek. Ezzel szemben sokan állítják, hogy McGowan már a plasztika rabja, hiszen volt ráncfelvarrása, szemhéjműtétje, valamint az arcát is befecskendeztette, hogy kerekebb legyen. Egy plasztikai sebész szerint az orrán is észrevehető némi változás, már a baleset előtti képeken is.

Gabriela Spanic

A telenovellák sztárja, Gabriel Spanic az évek alatt nagy változáson ment keresztül, amibe sajnos beletartozik a plasztikáztatás is. Ha összehasonlíjuk régi képét a mostanival, nem csak az idő vasfogának munkáját láthatjuk. A régi, jellegzetes formájú orra helyett egy hegyesebb nózit kapott, valamint botoxinjekciók nyomait is felfedezhetjük az arcán. Ezenkívül – ahogy a legtöbb sztárt – őt is vádolták mellplasztikával.

Victoria Beckham

A nagy sikerű Spice Girls nevű bandával befutott Victoriának a kezdetek kezdetén szinte nem is volt melle, most pedig óriási keblekkel láthatjuk a vörös szőnyegen, így letagadni sem tudná a műtétet. A szülések után pedig köztudottan zsírleszívást is kapott, hogy visszanyerje régi alakját. Állítólag az orrát is megműttette, de azon különösebb változás nem vehető észre, nem úgy, mint az ajkán, amely szemmel láthatóan vastagabb.

Keira Knightley

A Karib-tenger kalózai sztárjának a hírek szerint nem egy szépészeti beavatkozása volt az elmúlt években. Habár nem ismerte el, hogy a felső ajkát feltöltette volna, némi változás azért látszik rajta. A szépséges színésznőt azonban nem csak emiatt hozták hírbe a plasztikai műtétekkel. A fenti képeken jól látható, hogy most sokkal egyenesebb az orra. Keira a műtétek előtt is gyönyörű volt, nem értjük, miért volt szüksége a beavatkozásokra.

Paris Hilton

Az örökösnő mindig is tagadta, hogy szépészeti beavatkozásnak vetette alá magát, de mint tudjuk, nem az őszinteségéről híres. A botrányhősnőnek már volt többek között orrműtétje, mellnagyobbítása, valamint a botoxot sem veti meg. Ha minden igaz, akkor már a szemhéját is megműttette, ami valószínűleg a korral kicsit megereszkedett. Megtippelni sem merjük, hogy még hány műtét vár rá élete során, amivel megpróbálja majd megtartani szépségét.

Cikksorozatunk korábbi részeit itt találod:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek