Starity

Penélope Cruz ismét várandós

2012. július 13. 13:01   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Oscar-díjas színésznő a harmadik hónapban jár – tudatta a világgal egy reklámcég dolgozója, aki a közelmúltban Cruzzal forgatott kisfilmet.

hirdetés
Penélope Cruz ismét várandós

Alig másfél évvel ezelőtt adott életet első gyermkének a gyönyörű színésznő, máris második babáját hordja a szíve alatt. Az örömhírt egy Penélopéval dolgozó alkalmazott kotyogta ki a sajtónak, aki továbbá azt is elárulta, hogy a spanyol származású sztár karácsonyra várja a következő kis jövevényt.

„Nagyon boldog, és jól viseli a terhességet, de a nagy melegben egyre rosszabbul bírja a forgatás megpróbáltatásait. Sokszor mondogatja, egyhamar nem fog mozifilmet készíteni, pedig szeptembertől kellene kezdődnie az egyik forgatásának” – nyilatkozta az informátor a Gala magazinnak. A lap munkatársai később Javier Bardemet is felkeresték, ő viszont sem cáfolni, sem megerősíteni nem volt hajlandó a pletykát.

Mindenesetre biztosak lehetünk benne, hogy ha a hír igaznak bizonyul, a pici nem szenved majd hiányt semmiben, hiszen Pen úton-útfélen arról beszél, mennyire szeret anya lenni, és minél előbb új tagokkal szeretné bővíteni családját.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek