Starity

Cheryl hercegnő akar lenni

2012. július 19. 19:07   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy interjú során árulta el a brit énekesnő, hogy örömmel hozzá menne Harry herceghez.

hirdetés
Cheryl hercegnő akar lenni

Cheryl Coleként futott be, de mióta zátonyra futott házassága és elvált Ashley Coletól már csak Cheryl néven tevékenykedik a zeneiparban. Nehéz volt számára ez az időszak férje hűtlendége és súlyos betegsége miatt is, de úgy látszik már túltette magát mindezen és készen áll egy új kapcsolatra, mitöbb újra meg is házasodna.

A brit énekesnő kiszemeltje nem más, mint Harry herceg, akinek egy interjú során „ajánlkozott fel”. Ez alatt annyit kell érteni, hogy szívesen randizna vele és rögtön igent mondana ha leánykérésre kerülne a sor. A riporter szerint ez lenne az évszázad esküvője és Cheryl a másik vendéggel, Katy Perryvel azonnal jelzett a 27 éves hercegnek, hogy hívja fel.

„Olyan féltékeny vagyok rád, mert heteket tölthetsz Cheryllel.” – panaszkodott még áprilisban Harry az X Factor sztárjának, Joe McElderrynek, ami miatt rögtön pletykálni kezdtek az emberek. Emellett Cherylnek nemrég volt egy álma, amiben hozzá ment a herceghez, ezáltal ő lett a hercegnő. Szemtanúk szerint pedig a királynő Gyémánt Évfordulóján adott koncert after-partyján hevesen flörtölgettek egymással, tehát úgy tűnik célba ért a 29 éves énekesnő üzenete.

„Észre vette Harryt és nyílegyenesen oda ment hozzá. - árulta el egy forrás a Heat magazinnak. – „A herceg többek között azt is mondta neki, hogy hallottam szereted az egyenruhás férfiakat, amitől Cheryl elpirult. Nyíltan flörtöltek egymással és a beszélgetés végén elhangzott egy olyan mondat Cheryl szájából, hogy szívesen vacsorázna vele.”

A csevely alatt Will.I.Am állítólag végig körülöttük legyeskedett, mint egy anyuka. Cheryl szerint Harrynek gyönyörű szeme és mosolya van és már számot is cseréltek.

Később azonban, az angolok egyik kedvenc énekesnője egy Wretch 32 nevezetű rapperrel vacsorázott, így felmerül a kérdés: mi történt Harry herceggel?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek