Starity

Jessie J otthagyja a tehetségkutatót

2012. július 23. 22:10   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Csupán egy évad után távozni készül az énekesnő a The Voice UK zsűriszerepéből.

hirdetés
Jessie J otthagyja a tehetségkutatót

Nagyon úgy tűnik, hogy ez az év a tehetségkutatók körüli zsűriváltásokról szól, mivel tavasszal az X Factor és az utóbbi időben az American Idol is sokszor került a címlapokra a bírák körüli felhajtás miatt. Most a The Voice angol változatának zsűritagja, Jessie J jelentette be, hogy csupán egyetlen évad után otthagyja a tehetségkutatót, így az ő helyére is kereshetnek új jelöltet a készítők.

Jessie a hírek szerint a hamarosan induló angol turnéra szeretne koncentrálni, ami viszont pont egybeesik a show felvételeivel, de olyan pletykák is szárnyra keltek, hogy a készítők se látják őt ott szívesen, mivel dívás és hisztis viselkedése sokszor felbosszantotta a műsor producereit.

Szó volt még Tom Jones kilépéséről is, aki annak ellenére, hogy az előző évadban mentoráltja, Leanne Mitchell nyert, szintén távozni akar a bírák közül. Ám nemrég kijelentette, hogy marad abban az esetben, ha a mentortársait megfelelő színvonalúnak találja, így még nem tudni, hogy az énekes újra zsűri lesz-e vagy távozik.

A BBC csatornánál most állítólag igencsak törik a fejüket, hogy az új évad sok izgalmat hozzon, mivel az első széria csúnyán megbukott az Egyesült Királyságban, így – mint az American Idol esetében – itt is a vérfrissítésen gondolkoznak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek