Starity

Mike Sorrentino becsajozott?

2012. augusztus 04. 19:07   |   Szerző: LadyAly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Helyzet megkomolyodni látszik, napok óta kézen fogva sétálgat egy leányzóval, és mindketten nagyon boldognak tűnnek. A Jersey Shore sztárjai egymás után kötelezik el magukat.

hirdetés
Mike Sorrentino becsajozott?

A Jersey Shore szereplői felnőni látszanak. A sor Nicole Polizzivel kezdődött, akit Jionni LaVelle eljegyzett Las Vegasban, majd bejelentették, kisbabát várnak. Aztán következett Jenni Farley, aki szintén eljegyzési gyűrűt kapott barátjától, Roger Matthewstól, most pedig már az esküvőt tervezik. A napokban kiderült az is, hogy Samantha Giancola és Ronnie Magro öt Jersey-évad, rengeteg veszekedés és kibékülés után végre a való életben is összeköltözött.

És itt a legújabb jelölt, a valóságshow állandó vita szítója, Mike Sorrentino, aki a rengeteg egy éjszakás kaland után úgy tűnik végre elkötelezte magát. Helyzetre már igazán ráférne a boldogság, hisz különc viselkedése miatt a többiek rossz szemmel néztek rá, majd gyógyszerfüggősége miatt rehabilitációra kellett járnia. Van azonban valaki, aki mindvégig kitartott mellette, ő pedig nem más, mint Paula Pickard. A szerencsés hölgy pedig minden bizonnyal nem ismeretlen a show nézőinek, hiszen többször is feltűnt a műsorban Mike oldalán. Azonban az áttörést a hatodik évad forgatása hozta, ahol végre párként mutatkozott a két fiatal.



Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek