Starity

Jenni Farley 500 emberes, őrült Las Vegas-i esküvőt akar

2012. augusztus 03. 10:10   |   Szerző: LadyAly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jwoww egy részeges vegasi ceremóniát szeretne a nagy napra kedvesével Roger Matthews-zal

hirdetés
Jenni Farley 500 emberes, őrült Las Vegas-i esküvőt akar

Roger Matthews kétévi együtt járás után kérte meg szerelme, Jenni Farly kezét, amire a lány boldogan mondott igent. Ám, mint az előző cikkünkből kiderült, Jen sajnos ezen kívül másra nem is vágyott, minden, amit akart egy gyűrű volt, és ezt meg is kapta. Most azonban úgy tűnik a guida véleménye megváltozott, és még 27 éves kora előtt férjhez szeretne menni.

De vajon az elképzelései valóban méltók egy ilyen fontos eseményre? Jen az esküvőjét inkább filmszerűen oldaná meg, mind sem egy gyönyörű maradandó emlékként.

Jwoww az In Touch Weekly magazint avatta be nem mindennapi terveibe: „500 embert szeretnék meghívni az esküvőmre Las Vegasba. Mindenki kapna külön szobát egy hotelben, ahol rendesen meg tudunk őrülni”.

Jenni tervei szerint meghívná minden Jersey Shore-os barátját az álomesküvőre, és szeretné, ha barátnője Snooki lenne a koszorúslánya, az after partin pedig DJ Pauly D pörgetné a lemezeket.

A valóságshow-sztár tervei talán nemsokára valóra is válhatnak, hisz az eljegyzés már meg volt, és Rogernek sincs ellenére a következő lépés: „Nekem nincs semmilyen előre meghatározott tervem, majd alakul. A dolgok igazán jól mennek köztünk, szóval…”

Farley beismerte, hogy nyomás alatt van mióta Snookit eljegyezték és vőlegényével, Jionni LaValle-lel babát várnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek