Starity

Ashley Tisdale nagyon elfoglalt

2012. augusztus 11. 13:01   |   Szerző: kia08

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Legújabb szerepeivel igyekszik megmutatni, hogy már nem tartozik a Disney-sztárocskák közé, és érett nő lett.

hirdetés
Ashley Tisdale nagyon elfoglalt
Fotó: Instagram

Számos lesifotó után az FX kibocsátott egy képet a Sons Of Anarchy sorozatból, melyben Ashley Tisdale is epizódszerepet kapott. Az ötödik évad idén szeptember 12-én fog debütálni és a szőke színésznő egyelőre két epizódban lesz látható, de az sem kizárt, hogy később még visszatér.

Ashley eközben keményen dolgozik a Horrorra akadva filmsorozat 5. részén is, melyben egy ballerinát fog alakítani egy másik egykori Disney-csillag, Lindsay Lohan mellett. A film kedvéért balettórákra is eljár, amit meg is örökít és természetesen a Twitterre is feltölt.

„Olyan könnyűnek tűnik amit a balerinák csinálnak. Fáj a lábam és egyáltalán nem egyszerű” – írta a 27 éves sztár a Twitteren.


Fotó: Instagram

A mozi leírása szerint három táncos – egy veterán előadóművész, két feltörekvő és legjobb barátnő – versengenek a főszerepért egy sznob, zárkózott, zsarnokoskodó és szexmániás rendező új produkciójához. A Horrorra akadva 5. része 2013. április 19-től lesz látható a mozikban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek