Starity

Új klip! Fluor és Eckü közösen köpköd

2012. augusztus 14. 17:05   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ma délután jelent meg Fluor legújabb videója, a Köpköde, amelyet a Hősökből ismert Ecküvel közösen készített.

hirdetés
Új klip! Fluor és Eckü közösen köpköd

Ma délután, megjelent Fluor és a Hősökből ismert Eckü közös klipje, ami a Köpköde címet viseli. A két fiú jó bartáságot ápol egymással, és ez már nem az első közös munkájuk.

A Mizu című dallal közismertté váló Fluor úgy tűnik, ezzel a számmal visszatér a gyökereihez, hiszen a hangzásvilága és a szókimondó szövegek is inkább a régi Fluor Filigran-korszakra utalnak, mintsem a mostani partislágereket játszó, színes cuccokban nyomuló Fluoréra.

A Hősök rajongóinak nem nagyon tetszik a két eladó együttműködése, de talán egy kicsit megnyugtató lehet, hogy nem a mainstreamet célozták meg a Köpködével.

A klip egyszerű lett, leginkább a mindennapi tárgyak és a fekete-fehér színek dominálnak benne, ezzel is arra utalva, hogy itt most a szöveg a lényeg, amivel a celebeknek és az utálkozóiknak próbálnak keményen odavágni.

Arról viszont gőzünk sincs, hogy a klipben hallható recsegés az dal része, vagy csak ilyen minőségben sikerült véletlenül feltölteni – reméljük az utóbbit.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek