Starity

20 éves lett Demi Lovato

2012. augusztus 20. 07:07   |   Szerző: eszti29

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Felcseperedett a Disney egykori sztárja. Demetria Devonne Lovato ma tölti be huszadik életévét.

hirdetés
20 éves lett Demi Lovato

Húsz évvel ezelőtt egy csodálatos lány született Dallasban, Texas államban. Ki gondolta volna, hogy ebből kislányból Hollywood egyik legfénylőbb csillaga lesz? Lássuk mi történt Demi Lovatoval húsz év alatt?

Tíz évesen kezdte meg színészi karrierjét, azzal, hogy megkapta Angelina szerepét a Barney & Friendsben. Itt ismerkedett meg és kötött életre szóló barátságot Selena Gomezzel, akinek szintén ebben a gyerekműsorban indult színészi karrierje. Ahogy telt múlt az idő, Demi elkezdte építeni énekesi pályáját is, és vendégszerepeket is megkapott a Prison Breakben, a Split Endsben és a Just Jordanban. 2007 januárjában kapott egy nagyobb szerepet a Disney egyik sorozatában az As the Bell Ringsben.

Az igazi áttörést rá egy évre a Camp Rock hozta meg számára, ahol a Jonas Brothers oldalán játszott. 2008-as évben sikert sikerre halmozott, mert még ebben az évben megjelent a Princess Protection Program, amiben akkori legjobb barátnőjével Selena Gomezzel játszik együtt. Rá egy évre bemutatták a Camp Rock 2-őt, ami az első résznél is nagyobb sikert aratott. 2009-ben indult a Disney új sorozata a Sonny With a Chance, amiben ő alakította a főszereplőt, de 2011-ben kilép a sorozatból, hogy énekesi karrierjére tudjon koncentrálni.

A fiatal csillag már a Camp Rockban is megmutatta, hogy nemcsak színészkedni, hanem énekelni is tud. 2008-ban jelent meg első albuma a Don't Forget, ami aranylemez lett. Egy évvel később megjelent második albuma, ami a Here We Go Again nevet viseli, majd 2011-ben az Unbroken is.

Két évvel ezelőtt sajnos félbe kellett hagynia a Camp Rock-turnét lelki és fizikai állapotának kezeltetése miatt. Mint kiderült, az énekesnő evészavarokkal és depresszióval küzdött tízéves kora óta. 2011 januárjában elhagyta a szanatóriumot, és újult erővel vágott neki az életének. Később saját dokumentumfilmet adott ki Stay Strong! (Maradj erős!) címmel, melyben többek között nehéz időszakáról mesél, és haszos tanácsokkal látja el rajongóit.

Demi Lovato most sem tétlenkedik, hiszen az amerikai X-Faktorban ő kapta meg a negyedik mentori széket Simon Crowell, Brithney Spears és L.A. Reid társaságában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek