Starity

Dalpremier: Miley Cyrus ft. Borgore – Decisions

2012. augusztus 21. 15:03   |   Szerző: Vegas

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley Cyrus újra közreműködött egy másik zenésszel. A dal a Decisions címet kapta, ami Borgore ugyanerre elkeresztelt EP-lemezére fog felkerülni.

hirdetés
Dalpremier: Miley Cyrus ft. Borgore – Decisions

Pár napja mindenki Miley Cyrus rövid hajáról beszél, ám a stílusváltáson kívül énekesi karrierje mellett sem lehet szó nélkül elmenni, hiszen nemrég látott napvilágot új dala, melyet Borgore-ral együtt énekel.

A nyár közepén a Morning Sun című dala jelent meg a Rock Mafiával közreműködve, ami a formáció lemezén található meg. Nyár végére is kaptunk egy jó hírt a 19 éves sztártól, amit mindenki nagyon meglepetten fogadott: „Hallgassátok meg a Decisions című számot, amit én és Borgore éneklünk” – csiripelte.

Valóban, a szám a Decisions, avagy a döntések címre hallgat, ami Borgore ugyanerre elkeresztelt EP-jére került fel, és már az iTunes-on is hozzá lehet jutni. A tweet után a dal audiója felkerült a Youtube-ra is.

Egyébként a közreműködéseket leszámítva Miley-nak lassan az újabb albuma is meg fog jelenni – pontos információk még nincsenek, de előreláthatólag 2012 végén, esetleg 2013-ban. Bevallása szerint már nagyon izgatott, és több profi csapattal dolgozik együtt.

Miley a zene mellett a filmes vonalon is megállíthatatlanul tör előre, nemrég az is kiderült, hogy a Két pasi – meg egy kicsi új évadában is szerepelni fog.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek