Starity

Sam Claflin alakítja majd a Futótűz szívtipróját

2012. augusztus 23. 12:12   |   Szerző: dreamscometrue

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Lionsgate filmstúdió tegnap végre hivatalosan is bejelentette, hogy Sam Claflin kapta Finnick Odair szerepét és csatlakozik a Futótűz stábjához.

hirdetés
Sam Claflin alakítja majd a Futótűz szívtipróját

Noha már hetekkel ezelőtt szárnyra kaptak a pletykák, miszerint Sam Claflin lehet a befutó, mindenddig nem volt biztos. A hírt megerősíteni látszott Dakota Hood, Az Éhezők viadala című film egyik kiválasztottat játszott színésznője, aki Twitteren köszöntötte a színészt a csapatban. Ezt persze senki sem vette biztosra, hiszen a lány már nem szerepel a következő részben, valószínűleg ő is csak az egyik ineternetes oldalon olvashatta a hírt.

A stúdió viszont tegnap, hosszas várakozás után, bejelentette, immár hivatalosan is, hogy Sam Claflin játszhatja el Finnicket, a negyedik körzet kiválasztottját, egy korábbi viadal győztesét. Az akkor nagyon fiatal fiú, azzal szerzett hírnevet, hogy alig 14 évesen nyerte meg a viadalt, amit nagyban köszönhet szépségének, hiszen a támogatók elhalmozták ajándékokkal.

A szerepre esélyesek között egyébként ott volt Garrett Hedlund (Tron: Legacy) és Armie Hammer (The Social Network) is, ám végül a Karib-tenger kalózai 4. és a Hófehér és a vadász sztárja lett a befutó.

A Lionsgate rajta kívül nyilvánosságra hozott az elmúlt hetekben néhány további szereplőt és az őket alakító színészeket: Jena Malone (Johanna Mason), Philip Seymour Hoffman (Plutarch Heavensbee), Amanda Plummer (Wiress) után Alan Ritchson (Gloss), Stephanie Leigh Schlund (Cashmere), Meta Golding (Enobaria), Bruno Gunn (Brutus), E. Roger Mitchell (Chaff) illetve Maria Howell (Seeder) is tagja már a stábnak.

A Futótűz című filmet 2013. november 22-én mutatják be, a forgatási munkálatokat pedig várhatóan szeptemberben kezdik el.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek