Starity

Adam Lambert American Idol-zsűritagként térne vissza

2012. augusztus 24. 19:07   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam Lambert az Idolról, az Olimpiáról és az új tetkójáról beszélt egy ausztrál magazinnak.

hirdetés
Adam Lambert American Idol-zsűritagként térne vissza

Még csak három éve volt, hogy az amerikai popsztár az Idol színpadán állt, mint versenyző, de akkora hatást tett az emberekre, hogy most ő az egyik legesélyesebb, hogy visszatérjen, mint zsűritag. Hiába volt eddig Nicki Minaj – aki ellen Mariah erősen tiltakozik – és Nick Jonas, mint esélyes név, Adam még mindig a legbiztosabb döntésnek bizonyul.

Lambert amellett, hogy magabiztosan tudná irányítani a saját karrierjét, közben segítene az új, feltörekvő popcsillagoknak keresztüljutni a show-n.

A Trespassing sztárja, aki most éppen Ausztráliában van promóciós turnén, elképzelhető, hogy csatlakozik Mariah Carey és talán Nicki Minaj mellé, mint megújult zsűritag az Idol új szezonjában. „Még mindig várom a zöld jelzést. Amennyire én tudom, még mindig figyelembe vesznek engem is, és nagyon jó volt beszélni velük – árulta el. – Többet nem igen mondhatok, de tervek vannak.”

A 30 éves előadóművész részt vett mostanában néhány elképesztő show-n, mint például, amikor Freddie Mercury súlyos cipőit vette fel és a Quennel turnézott a nyáron. Azonban állampolgársága miatt a brit Olimpiai záróesten nem vehetett részt, így Jessie J „ellopta” a frontemberi szerepet, és ő adta elő a We Will Rock Yoút. „Imádom Jessie J-t, de úgy gondolom, jól szórakoztam volna ott. A hangsúly viszont most azon volt, hogy nem vagyok brit” – mondta.

Mint arról korábban beszámoltunk, Lambert egy újabb pluszt adott hozzá amúgy is feltűnő személyiségéhez – egy tetoválást a bal alkarján, Musica Delenit Bestiam Feram felirattal, ami fordításban annyit jelent, hogy a zene megszelidíti a vadállatot. Ennek kapcsán a sztár elmondta, hogy tiszteli a testművészetet, amely egy felnőtt rajzkönyv, de úgy gondolja, a fiataloknak mindenképpen várniuk kell, mielőtt a tű alá fekszenek.

„Azt hiszem, ez az egyik legjobb dolog, hogy jelöljünk pár fontos eseményt vagy emléket, de csak akkor, amikor már idősebb vagy, mert ha valamit a testedre raksz, azt előbb tényleg át kell élned – fejtette ki a véleményét. – Olyan, mint egy bélyeg, az útlevelünkön” – tette hozzá.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek