Starity

Robert Pattinson csak nevet a megcsaláson

2012. augusztus 28. 13:01   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Robert Pattinson a Diario de Mexiconak adott interjút, melyben elárulta, annyira mókásnak találja a szituációt, amibe belekeveredett, hogy az már abszurd.

hirdetés
Robert Pattinson csak nevet a megcsaláson

Már több mint egy hónapja csámcsog azon az egész világ, hogy Kristen Stewart megcsalta barátját, Robert Pattinsont. Rengeteg hír keringett arról, hogy a megcsalt sztár hogyan dolgozza fel a szakítást. Eleinte Katy Perry karjaiba menekült pár vigasztaló szóért, majd alkoholba próbálta temetni szomorúságát – legalábbis a pletykák szerint. Azonban interjúzás közben már egyáltalán nem látszik rajta a keserűség, felszabadultan válaszol, sőt, még nevetni is képes az egész sztorin.

A színész a Diario de Mexico nevű újságnak nyilatkozott a napokban, ahol rátértek erre a témára is. „Az őrületbe kerget – hangzott a válasz, mikor azt kérdezték, hogy vélekedik helyzetéről. – Ez az egész ügy őrület. Nem tudom, hogy fogok vele teljesen megbirkózni. Tényleg nem.”

Azonban Rob nem állt meg itt, és bevallotta, hogy azért már sokkal jobb a helyzet, és egy része már teljesen feldolgozta az esetet. „Néha annyira viccesnek tartom ezt az egészet. Igazából nagyon is vicces. Az életem elég nevetségesnek hat számomra. Annyira abszurd nekem” – mondta nevetve.

Bár a két fél nem találkozott a botrány kirobbanása óta, és a híresztelések szerint Pattinson nem is hajlandó beszélni exével, vészesen közeleg a Twilight utolsó epizódjának premierje, ahol majd együtt kell beutazniuk az egész világot, hogy promotálják a filmet. Bár a színész hajlandó együtt megjelenni Kristennel, nem vagyunk benne biztosak, hogy akkor is nevetni fog a helyzeten.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek