Starity

Nicki Minaj és Cassie a fiúkról énekel

2012. szeptember 13. 21:09   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Minaj kisasszony két hónap múlva ismét piacra dobja áprilisban kiadott lemezét, melyen legalább öt új dalt hallhatnak a rajongók, köztük a ma megjelent Boyst is.

hirdetés
Nicki Minaj és Cassie a fiúkról énekel

Nicki Minaj alig egy héttel ezelőtt, az MTV VMA-n jelentette be, hogy novemberben újból kiadja második albumát, a Pink Friday: Roman Reloadedet, néhány új dallal megspékelve (a korong címe így viszont Pink Friday Roman Reloaded: The Re-Upra módosul).

A botrányhősnő akkor megígérte, legújabb dala, mely egy különleges közreműködővel készült el, szeptember 10-éig napvilágot fog látni. Bár a felvétel hivatalos megjelenése három napot késett, a rajongók mégis pozitívan fogadták. A szám néhány órája már az iTuneson is elérhető, s a videoklipet is hamarosan elkezdik forgatni hozzá.

A szerzeményben eddig eltitkolt társhang egyébként Cassie-hez tartozik, akinek legújabb lemezét, több éves csúszás után szintén ez évre tervezik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek