Starity

Christina Aguilera legyőzte Britney Spearst

2012. szeptember 15. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kiderült, Britney Spears mégsem akkora húzónév, mint azt Simon Cowell eredetileg gondolta. A drámákkal tűzdelt X Factor második évadja alulmaradt a rivális tehetségkutatóval szemben.

hirdetés
Christina Aguilera legyőzte Britney Spearst

Simon Cowell nagyon szerette volna, ha az amerikai X Factor második szériája nagyot durran, ezért egész nyáron gondoskodott arról, hogy a legdrámaibb részletekről csámcsoghasson a bulvársajtó, coming outtól kollektív kisétáláson át villámcsapásig minden elképzelhető megtörtént a nyári meghallgatásokon.

Úgy tűnik azonban, hogy a rendkívül agresszív kampány nem hozta meg a gyümölcsét. Cowell aggodalma, hogy a The Voice a szerdai adásnappal csökkenti a nézettséget, beigazolódott: a Nielsen ratings előzetes felmérése szerint átlagosan 8.5 millió nézőt érdekelt az X Factor második évadja a Cowell, L.A. Reid, Britney Spears és Demi Lovato összeállítású zsűrivel (a második széria szezonnyitója az előző évadhoz képest is gyengébben muzsikált, 3.5 millióval kevesebb nézőt sikerült a képernyő elé csalogatni), miközben a The Voice-ra 10.5 millió néző volt kíváncsi a szerdai napon, elemzők szerint azért, mert a hétfői és keddi adás nézői a szerdai eseményeket is szerették volna látni.

Bár a csatornák csatáját egyértelműen az NBC nyerte, Simon Cowell vigasztalódhat azzal, hogy az X Factor 1.4 millió hozzászólást generált olyan közösségi oldalakon, mint a Twitter és a Facebook, így a legközösségibb évadpremier címét ez a műsor nyerte.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek