Starity

Újabb hírek Blake Lively és Ryan Reynolds esküvőjéről

2012. szeptember 18. 15:03   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A külföldi sajtó még mindig nem adja fel, és sorra deríti ki az információkat a titkos ceremóniáról.

hirdetés
Újabb hírek Blake Lively és Ryan Reynolds esküvőjéről

Még mindig nem apad a figyelem a Lively-Reynolds-frigyet illetően. Pár napja Blake ruhájától volt hangos a sajtó, most pedig rövid „mézesheteiktől”, az esküvői tortától és a méregdrága gyűrűtől, melyre Ryan egyáltalán nem sajnált kidobni egy fél vagyont.

A gyűrű

A Celebuzz egy ékszerész segítségével utánajárt, hogy vajon mennyit is érhet a színésznő ujján csillogó ékszer, melyet szeptember 10-én a lesifotósoknak is sikerült megörökíteni. „A gyűrű egy ovális csiszolású gyémánt, ami hozzávetőleg 12 karát össztömegű, attól függ, hogy volt csiszolva – mondta Adelaide Polk-Bauman, a Forevermark Diamonds munkatársa, aki kitért az árra is. – A tisztaságtól és színtől függ, azt mondanám, 1.2 millió, de közelebb van a 2 millióhoz. Úgy tűnik, különösen ragyogó” – magyarázta. A gyűrűt a sztároknak gyakran tervező Lorraine Schwartz készítette el, miután Ryan felvázolta igényeit.

A mézeshetek”

A szombati éjszakát a Washington Post és People jelentései alapján a Virginia állambeli Rappahannock County nevű, alig 150 lakossal rendelkező, a fővárostól másfél órára található kis településen töltötték. A vacsorát a Patrick O'Connell által működtetett The Inn at Little Washington étteremben – melyet az utóbbi évek listái a legjobbak közé soroltak – fogyasztották el, majd a hozzá tartozó hotelben szálltak meg. Az épület 18 szobából és három különálló luxusházikóból áll, melyek díja 2.450 dollár éjszakánként. A források szerint Blake aznap este egy sötét farmert, egy krémszínű selyem blúzt és aranyszínű szandált viselt, s Ryannel végig egy félreeső asztalnál romantikáztak, közel a kerthez, miközben a séf híres francia ételkülönlegességeiből csemegéztek.

A színésznő a pihenést követő napon visszatért New Yorkba a Gossip Girl utolsó részeinek forgatásai miatt.

A torta és a felszolgált édességek

Blake mély benyomást tett Ryanre, amikor muffinokat készített a színésznek a Green Lantern forgatásán, így nem meglepő, hogy nagy hangsúlyt fektettek a desszertek kiválasztására. A pár tortája egy barack ízesítésű, lépcsőzetes, krémszínű remekmű volt, melyet a buja virágdíszítésekről is elhíresült Maggie Austin, esküvői tortakészítővel süttettek, ami mellett a helyi kávéházban megrendelt apró csokoládés kuglófokkal, úgy nevezett mini s'mores barokkal, valamint vidám üzenetekkel ellátott jégkrémekkel kényeztették a vendégeket.


A torta, a csokoládés kuglófok és a mini s'mores bar
(Fotók: People)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek