Starity

Lindsay Lohan kórházba került

2012. szeptember 25. 11:11   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A botrányos viselkedésétől hírhedt színésznőnek most nem a rendőrséggel, hanem saját egészségével gyűlt meg a baja, ugyanis nemrég kórházi ellátásra szorult.

hirdetés
Lindsay Lohan kórházba került

Mostanában semmi sem kedvez igazán a 26 éves énekesnőnek. Ugyan visszatért a színészkedéshez, és Elizabeth Taylorként tündököl új filmjében, a Liz & Dickben, azonban a magánélete korántsem alakul fényesen, hiszen ékszerlopás gyanújával már fenyegette őt a börtön, nem sokkal később pedig ténylegesen is letartóztatták a lányt egy kisebb cserbenhagyásos gázolás miatt, azonban akkor szabadlábon távozhatott.

Ezúttal ismét magánéleti dolgaival hívta fel magára a sajtó figyelmét, ám most nem a törvény szigorával, hanem saját testével gyűlt meg a baja, ugyanis kórházba, a sürgősségi osztályra kellett szállítani.

A TMZ információi szerint Lindsay vasárnap este került a New York-i Mt. Sinai kórházba tüdőfertőzéssel, ám gyógyszereken és antibiotikumokon kívül semmi mást nem kapott, így hamar haza is engedték, azóta hotelszobájában pihen.

Az biztos, hogy Lindsay-nek jobban kéne figyelnie az egészségére, de legfokozottabban a tüdejére, és mivel asztmásként nem veti meg a cigarettát, így előbb-utóbb komolyabb baja is származhat belőle.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek