Starity

Miley Cyrus férjhez ment?

2012. október 02. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley Cyrus sokszor ad okot találgatásokra a Twitterére kiposztolt bejegyzéseivel és képeivel. Ezúttal esküvői ruhás profilképe keltett szenzációt.

hirdetés
Miley Cyrus férjhez ment?

Miley Cyrus már rengeteg Twitter-bejegyzésével sokkolta olvasóit, hol azt a látszatot keltve, hogy eljegyzése Liam Hemsworth színésszel felbomlott, hol pedig arról ír, mennyire elégedetlen az életével. Nem csoda, hogy vőlegénye kezdi megunni, hogy Miley az egész életét kiteregeti a nyilvánosság előtt.

A sztárnak sikerült ismét a figyelem középpontjába kerülnie, ezúttal egy fényképpel, amelyen egy menyasszonyi ruhának tűnő szerelésben és retró fazonú napszemüvegben pózol egy autó anyósülésén. Ennyi pont elegendő volt ahhoz, hogy máris találgatások és feltételezések kapjanak szárnyra arról, hogy a 19 éves lány a legnagyobb titokban férjhez ment.

A pánt nélküli felsőrésszel és hosszú tüllrétegekből álló szoknyával készült darab egyébként inkább Madonna Like A Virgin korszakát idézi, semmint egy valódi esküvői öltözetet, Miley platinaszőke haja, vastagra húzott, sötét szemöldöke és a rengeteg bizsu szintén a nyolcvanas évek hangulatát idézik.

Miley természetesen nem fűzött magyarázatot az új profilfotójához. Azért reméljük, nem olyan képpel akarja a világ tudomására hozni friss családi állapotát, amelyről hiányzik a vőlegény.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek