Starity

Salma Hayeket nem érdekli a súlya

2012. október 07. 09:09   |   Szerző: pixie1013

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyönyörű mexikói színésznő beállt azon hírességek közé, akik szeretik a testüket.

hirdetés
Salma Hayeket nem érdekli a súlya

Úgy látszik, hogy végleg kezd megtörni a vékony lányok korszaka, hiszen egyre több híresség nyilatkozza azt, hogy nem érdeklik a kilók, nem fogyókúráznak többet, úgy esznek, ahogy az nekik jól esik. Nemrég Lady Gaga tette fel fehérneműs képeit az inernetre azután, hogy közel 15 kilót hízott, és a média által régóta lekövérezett Christina Aguilera is többször nyilatkozta azt, hogy nem érdeklik a plusz kilók, szereti a testét.

Ezúttal a mexikói szépség nyilatkozott a Harper's Bazaarnak súlyával kapcsolatban: „Dundi vagyok, mert imádok enni és szeretem a jó bort. Divat szempontjából ez nem a legjobb, viszont a kedvemnek nagyon is segít. Boldog vagyok, mert rendesen eszem. 46 éves vagyok, de nem fogok botoxkezelésre járni. És tudjátok miért? Mert eszem! Eszem zsírt, zöldséget, gyümölcsöt, szénhidrátot, mindent! Ha túl sokat edzel és nem eszel eleget, az meglátszik a bőrödön is. Elkezdesz öregedni. Ha nem eszel szénhidrátot, lelassítod az anyagcserédet. És tudod mi történik? Nyomorultul érzed magad, és úgy is nézel ki. Az az igazság, hogy nem hajt az, hogy én legyek a legszebb és a legvékonyabb. Tudok örülni annak, ha más szép. Tanulj meg örülni másoknak, és sosem fogy el a boldogságod.”

A színésznőről egyébként egy rendkívül szexi fotósorzat is készült, ami bizonyítja, hogy valóban nem kell 50 kilósnak lenni ahhoz, hogy nőiesek, és szépek legyünk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek