Starity

Dalpremier: Blue — Hurt Lovers

2012. október 19. 10:10   |   Szerző: hana001

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az együttes azt ígérte, októberben új dallal tér vissza. És valóban: október 18-án ugyanis a német rádiókban mutatták be Hurt Lovers című számukat.

hirdetés
Dalpremier: Blue — Hurt Lovers

Antony Costa, Duncan James, Lee Ryan és Simon Webbe 2000-ben alapították meg a Blue együttest, ami pár évvel később a világ legnagyobb fiúbandájává nőtte ki magát. Olyan nagy slágerek fűzödnek a nevükhöz, mint az „All rise”, a „One Love” és a „Sorry seems to be the hardest Word”, melyet Elton Johnnal közösen énekeltek fel. Az elért sikerek ellenére 2004-ben a tagok mégis úgy döntöttek, különválnak.

„Nem azért volt, mert nem tudtuk volna tovább csinálni. A lemezkiadók állandó nyomás alatt tartottak minket, egyszerűen csak belefáradtunk”nyilatkozta korábban Duncan James a csapat feloszlásáról.

Öt év után sok rajongó örömére azonban hivatalosan is bejelentették visszatérésüket, majd 2011-ben legújabb dalukkal, az „I can”-nel országukat képviselték az Eurovíziós Dalfesztiválon. A verseny után nem sokat lehetett hallani róluk, így sokan kételkedni kezdtek a csapat visszatérésében.

Viszont 2012 júniusában kínai koncertjükön egy vadonatúj dalt mutattak be, a „Hurt Lovers”-t, amit a rajongók eddig csak fellépéseken hallhattak, ám október 18-án a német rádiók hivatalosan is bemutatták.

A számhoz október 6-án leforgatták videoklipjüket is, így minden bizonnyal hamarosan az is bemutatásra kerül majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek