Starity

Kvaka Andi kerülné a színpadot

2012. október 19. 16:04   |   Szerző: like me

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sem Keresztes Ildikóra, sem Fehér Zolira nem neheztel Kvaka Andi az X-Faktorból való korai távozása miatt, mégis egy ideig kerülni szeretné a színpadot.

hirdetés
Kvaka Andi kerülné a színpadot

„Nagyon rossz elsőnek kiesni” - mondta Ördög Nóra, az X-Faktor műsorvezetője Kvaka Andinak múlt szombaton, amikor Keresztes Ildikó döntése által távoznia kellett a műsorból. A lányok mentora, Malek Miklós elfogultsággal is vádolta Ildikót, mert nem tudta megérteni, miért Andinak kellett távoznia a műsorból. A mentorok viszálya és a közvélemény ellenére Andi nem neheztel sem Fehér Zolira, sem Ildikóra, viszont az énekléstől egy időre elment a kedve. Ez azonban nem azt jelenti, hogy végleg felmondana az énekléssel, vagy szünetet tartana, csak épp a színpadot szeretné kerülni egy időre.

„Amikor megszületett a döntés, átfutott az agyamon, hogy abbahagyom az éneklést. Aztán a sok kedves és biztató üzenet láttán egyelőre azt tudom csak, hogy egy darabig nem szeretnék színpadra állni. Ildikóval kapcsolatban nincs bennem tüske. Neki abban a szituációban hoznia kellett egy döntést, amiben nyilván sok szempont dominált, így ezt tiszteletben kell tartanom. Nem hiszem, hogy szakmai féltékenységről lenne szó. Nagyon tisztelem őt, ahogy a többi mentort is” – mesélte Andi a Life.hu-nak.

Lehet, hogy az X-Faktor színpada, lehet, hogy csak maga a kudarc vette el Andi kedvét az énekléstől, ennek ellenére a tehetségét még soha egyik mentor sem kifogásolta, ami biztató a lány jövőbeli énekesi karrierjét illetően.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek