Starity

Néhány érdekesség a Timberlake—Biel-esküvőről

2012. október 21. 10:10   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pár apró titok már most nyilvánosságra került, azonban további részleteket csak a People magazin jövő heti számában olvashatnak a kíváncsi rajongók.

hirdetés
Néhány érdekesség a Timberlake—Biel-esküvőről

Már többször is írtunk róla, hogy Justin és Jessica Olaszországban fogadnak örök hűséget egymásnak. A ceremóniára október 19-én került sor Borgo Egnazia hatalmas hotelkomplexumában, ahol csak a közeli családtagok és barátok voltak jelen, köztük Jimmy Fallon, a komikus Andy Samberg, az 'N Sync-tag, Chris Kirkpatrick, a 7th Heaven színésznője, Beverley Mitchell, Timbaland és Johnny Wright, zenei menedzser.

Az épület környezete már önmagában is gyönyörű volt, hiszen olajfák és kaktuszok vették körül. A helyszínt az utolsó pillanatig gondosan titkolták, sőt a menyegzőn tilos volt a mobiltelefon használata is. „Justin nagyon ravasz akart lenni ezzel” – mesélte egy forrás a US Weeklynek. Az is kiderült, hogy a szállodában akkor csak a pár vendégei voltak jelen, az érkezők számára a szertartás végéig zárva tartottak.

A hír nyilvánosságra hozatalát követő órákban a Twitter Biel–Timberlake-lázban égett. Voltak, akik örültek és gratuláltak a párnak, ám sok hölgy rajongó fakadt ki, hogy imádott színészük hivatalosan is elkötelezte magát.

Perez Hilton blogja egyébként a hét közepén arról számolt be, hogy az akkor még hiányos társaság alkohollal és koktélokkal mulatta az időt Brindisiben, az egyik, esküvő előtti este pedig egy gyönyörű tűzijátékkal zárult.

Justin már egy nappal később gyűrűt villantott (Fasano, Olaszország – október 20.)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek