Starity

Massa mély érzésekkel jön Magyarországra!

2010. július 29. 01:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Ferrari brazilja a honlapján árulta el, hogy különleges érzésekkel készül visszatérni a Hungaroringre azután, hogy a tavalyi Formula–1-es Magyar Nagydíj július 25-i időmérő edzésén súlyos balesetet szenvedett.

hirdetés
Massa mély érzésekkel jön Magyarországra!

Visszatérni Budapestre, ez valami egészen különleges számomra” – fogalmazott Massa, aki leszögezte: az első dolga az lesz, hogy köszönetet mondjon a verseny rendezőinek és orvosainak - „Személyes okok miatt nagyon fontos lesz ez számomra. Gondomat viselték, és ezért be szeretnék köszönni nekik és pár szót váltani velük. Lehet, hogy ez nagyon is érzelmes. És az is, hiszen ami tavaly történt velem, az fontos mozzanata volt az életemnek ."

Amikor az autóban ülök, csak a versenypályát látom magam előtt, mindent ugyanúgy csinálok, mint azelőtt, anélkül, hogy akár csak egy pillanatra is a balesetre gondolnék” – tette hozzá.

A 28 éves Massa elmondta, hogy noha kiugróan jó eredményt még egyszer sem ért el a magyarországi F1-es pályán, szeret a Hungaroringen versenyezni.

Minden okom megvan rá, hogy bizakodva térjek vissza Magyarországra” – mondta.   

Felipe Massa az időmérő edzésen  koponyatörést szenvedett és az Állami Egészségügyi Központ (ÁEK) Papp Károly utcai intézményének intenzív osztályára szállították , ahol még aznap megoperálták. A tavalyelőtti világbajnoki ezüstérmes pilótát augusztus 3-án engedték haza Brazíliába. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek