Starity

Megjelent Borgore és Miley Cyrus közös klipje

2012. november 03. 15:03   |   Szerző: corny4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő és a DJ nemrég énekelt fel egy közös számot, a Decisionst, amihez most már egy klip is készült.

hirdetés
Megjelent Borgore és Miley Cyrus közös klipje

Nemrég egy kép arra következtetett, hogy Miley Cyrus talán férjhez ment, de mint kiderült, csak egy klip forgatáshoz kellett a ruha, ami a Borgore-ral közösen felvett Decisions című dalhoz készült. A duett még augusztusban került fel a legnagyobb videómegosztóra, november elsején pedig a hozzá készült kisfilm is napvilágot látott.

A videóban sok torta van a számhoz híven, és természetesen egy bulié a főszerep, ahol vígan dobálóznak a süteményekkel. Az énekesnő csak a klip felétől látható a partin, ahol egy lómaszkos fiút is lesmárol, aki egyébként a vőlegénye, Liam Hemsworth. Az esküvőinek hitt ruhát, csak a végén viseli Miley, amikor Borgore húzza hajnalban egy kihalt utcán egy szekéren.

Egyébként a dal egy pornósztárról, Jessie Andrews-ról szól, aki Borgore ex-csaja, ezért is szerepel a klipben, amit pedig a hollywoodi Beacher’s Madhouse-ban forgattak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek