Starity

Új névre és arcra vágyik VV Annamari

2012. november 07. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A másfél hónappal ezelőtt kipattant botrány megviselte VV Annamari karrierjét és magánéletét is, aki most külföldön gyűjt pénzt arra, hogy új életet kezdjen, új névvel, új arccal.

hirdetés
Új névre és arcra vágyik VV Annamari
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Másfél hónapja robbant ki a botrány VV Annamari körül, akit azzal vádoltak a lapok, hogy titokban prostituáltként dolgozik, és még rejtett kamerás felvételeket is közöltek róla. A lányt nagyon megviselték a történtek, még az öngyilkosság is megfordult a fejében, miután a nyilvánosságra került felvételek miatt kirúgták a munkahelyéről és párkapcsolata is véget ért. Végül az egykori villalakó Facebookján jelentette be, hogy külföldre költözik.

A Bors értesülése szerint Annamari körülbelül egy hónapja egy szomszédos országban dolgozik, ám konkrét hollétéről csak családja tud. Annamari az újságnak elmondta, hogy napi 12 órát is képes dolgozni azért, hogy fizetéséből otthon maradt családján segítsen, és egyelőre nem jön haza, legfeljebb a per miatt, amit ügyvédjével indított.

Annamari szeretne visszatérni, ám már új néven és új arccal tenné ezt, hogy tiszta lappal, ismeretlenül kezdhesse újra életét, civilként.

„Kitaláltam az új nevemet, és azokról a plasztikai műtétekről sem tettem le, amelyek megváltoztatják az arcomat. Tudom, hogy ez sok utánajárást igényel, és sok pénz kell hozzá, de ezért is dolgozom kint. Remélem, eljön az idő, amikor civil emberként élhetek újra, akárcsak a műsor előtt” – nyilatkozta a lány, aki szemmel láthatóan semmit nem profitált a valóságshow által szerzett ismertségéből.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek