Starity

Dalpremier: Whitney Houston — Never Give Up

2012. november 07. 18:06   |   Szerző: Im a SlaveForBritney

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Whitney Houston újabb kiadatlan dala lett megjelentetve Never Give Up címmel. A felvétel eredetileg 2009-ben készült el.

hirdetés
Dalpremier: Whitney Houston — Never Give Up

Az aranytorkú művésznő, Whitney Houston februári halálhíre az egész világot megdöbbentette. Azóta több kiadatlan száma is napvilágot látott, köztük a Never Give Up című szerzemény, ami 2009-ben lett elkészítve. A dalt R. Kelly írta, a produceri munkálatokat is ő végezte el. Eredetileg az énekesnő utolsó stúdióalbumára, I Look to Youra szánták, de ismeretlen okokból mégsem került fel rá.

A Never Give Up – dalszöveggel – e héten került fel Whitney hivatalos VEVO-csatornájára. A dal helyet kapott az I Will Always Love You – The Best of Whitney Houston című válogatásalbumon, ami november 13-án fog megjelenni az RCA Records gondozásában. A lemezen emellett még 17 világszerte ismert Whitney-sláger lesz hallható.

A Never Give Up gyönyörű dalszövegével nyílván rengetek embert fog inspirálni az énekesnő, csakúgy mint többi dalának szövege. Nyugodj békében, Whitney!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek