Starity

VV Cristofel megkomolyodik?

2012. december 03. 18:06   |   Szerző: Im a SlaveForBritney

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egykori villalakó elhatározta a sok bugyutaság után, hogy meg fog változni, felhagy a bohóckodással.

hirdetés
VV Cristofel megkomolyodik?
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Mi tagadás, Pittman Cristofel nem éppen a megfontolt cselekedeteiről híres. Bár mostanában nem hallunk róla, de még pár hónapja folyamatosan zengett tőle a sajtó. Próbálkozott a popiparban is, de a siker helyett csak jól kinevették, amire ő méginkább megpróbálta magára vonni a figyelmet:, örjöngő idegbetegként üzent Fluoréknak, élő adásban kezdett ki Tatár Csillával, meztelenül pózolt a Facebookon és sorolhatnánk.

De most rájött, hogy ahhoz, hogy komolyan vegyék őt az emberek, neki is komolyodnia kell. A Blikknek adot nyilatkozatában megígérte, hogy meg fog változni, és felhagy a bohóckodással. „Már egy ideje munkát keresek, sok helyre beadtam a jelentkezésemet, de még csak válaszra sem méltatnak. Első körben a vendéglátásban szerettem volna elhelyezkedni, de most már azt mondom, hogy sz*rt is lapátolok a vécéből, ha kell” – mondta az egykori villalakó.

Miután megkérdezték, hogy vágyik-e még a sztáréletre, így válaszolt: „Komoly utakon szeretnék járni, nem bohóckodni. Én is csak egy normális ember vagyok, ugyanúgy felszállok a hetes buszra, mint bárki más. Jövőre visszaülök az iskolapadba, és később színészetet szeretnék tanulni.”

Végül a nőkről esett szó, Cristofel elmondta, hogy már felhagyott a féktelen csajozással és miután Veronikával erősen megégette magát, most már egy komoly kapcsolatra vágyik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek