Starity

Cristofel megint őrjöng

2012. augusztus 30. 23:11   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kubai skalpvadász a negatív kritikák ellenére sem tervezi a zenei pályája abbahagyását, és ezt egy videón keresztül Fluornak is elmondta, akit jól meg is fenyegetett, miután leszólta munkásságát.

hirdetés
Cristofel megint őrjöng

Csakúgy, mint májusban a debütáló klipje után, Cristofel megint közzétett egy videót, amiben torka szakadtából kiabálva magyarázza, hogy mennyire elszánt az énekesi pályával kapcsolatban. Ha kell, száz videoklipet is legyárt, de úgy gondolja, ha Fluornak és SP-nek helye van a zenecsatornákon, akkor neki is, főleg, hogy szerinte énekelni sem tudnak.

A magát szteroidokkal mérgező kubai tehát továbbra sem bír leszakadni Fluorról, akivel mostanában a TV2 reggeli műsoraiban üzengetnek egymásnak. A videóüzenetben kifejtette, hogy ha valahol meglátja Tomit, akkor „a bamba potyaleső pofájával” csinálni fog valamit – hogy konkrétan mit, az sajnos a videón nem hallható, persze sejthetjük.

De azt is sejteni lehet, hogy semmi nem történne, hiszen az egész csak műbalhé a legújabb klipje népszerűsítése érdekében, ami ugyan már túl van negyedmillió megtekintésen, ám már annyi dislike-ot szedett össze, hogy az már külön díjat érdemelne.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek