Starity

A Télapó elhozza a Neoton Família Sztárjait!

2012. december 04. 10:10   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Neoton Família a Veszprém Arénában koncertezik 2012. december 5-én este 8 órakor. Érdemes jegyet váltani, hiszen a belépőjegy árából 100 forintot kap az életmentő műtét előtt álló fiatalember.

hirdetés
A Télapó elhozza a Neoton Família Sztárjait!

Csepregi Éva, Végvári Ádám és Baracs János, valamint Heatlie Dávid, Lukács Andrea és Lukács László igazi ünnepi hangulatot teremtenek majd Veszprém legnagyobb Arénájában. Ezzel ráadásul nem csak a majd ott szórakozó rajongóknak kedveznek, hanem annak a gyulafirátóti fiatalembernek is segítenek, akinek a gyógyulása múlhat azokon a 100 forintokon, amelyet a zenekar tagjai és a szervezők minden jegy árából felajánlanak neki.

A 23 éves Vass Máté olyan ritkán előforduló fejlődési rendellenességgel született, amelyre a mai napig nincs más gyógymód, mint a szívtranszplantáció. Több műtét és hosszas gyógykezelés után jelenleg a kardiológiai Intézetben vár a szívátültetésre. Minden esélye meg van a felépülésre, de a műtét után szükséges steril szoba és fürdőszoba kialakítása és az, hogy eljusson a kezelésekre, illetve az immunerősítő gyógyszerek költségei olyan anyagi terhet jelentenek, amelyet egy család sem tudna támogatás nélkül megoldani. A Veszprémi Családsegítő Szolgálat, Gyermekjóléti Központ és a Családok Átmeneti Otthona tette közzé a kérelmet, hogy segítséget kérjen Máténak. Csepregi Éva és a zenekar a fenti felajánlással szeretne hozzájárulni a fiatalember gyógyulásához.

A Neoton Família slágereit kicsik és nagyok is kívülről fújják, hiszen ki ne ismerné a Marathon, a 220 felett, a Sandokan, a Nyár van vagy a Tini dal című slágereket?

Akinek elege lesz az ünnepi előkészületekből és a mindennapokat maga mögött hagyva egyszerűen csak szeretné jól érezni magát, annak mindenképpen ott a helye, annál is inkább, mert a Télapó is ott mulat majd a közönséggel, sőt az odaérkező felnőtteket és gyerekeket is már ő fogadja! Éváék pedig gondoskodnak arról, hogy fergeteges koncertjükkel a legszebb ajándékot adják a közönségüknek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek