Starity

Összeházasodott Hugh Hefner és Crystal Harris

2013. január 01. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 86 éves Playboy-mogul ezúttal tényleg elvette 60 évvel fiatalabb barátnőjét.

hirdetés
Összeházasodott Hugh Hefner és Crystal Harris
Fotó: Elayne Lodge

Ismét bekötötték Hugh Hefner fejét, ugyanis egy évvel a leánykérés és egy kudarcba fulladt esküvő után feleségül vette a 26 éves Crystal Harrist. A páros között „mindössze” 60 év korkülönbség van – természetesen Hefner javára –, ráadásul ez a Playboy-mogul harmadik frigye.

A menyegző helyszíne nem is volt kérdéses, így értelemszerűen a Playboy-villában esküdtek meg Szilveszter napján egy szerény ceremónia keretein belül, melyen a család és a barátok vettek részt, köztük Joe Don Rooney, Gene Simmons és Jon Lovitz. Az ara egy földig érő, enyhe rózsaszín, pántnélküli ruhát viselt, míg Hugh egy fekete szmokingot, a lagzin pedig Brenna Whitaker és együttese szórakoztatta a vendégeket.

„A mai napon Mrs. Hefner lett belőlem. Annyira boldognak, szerencsésnek és áldottnak érzem magam”csiripelte a friss feleség Twitteren, majd természetesen a férj sem tudta magában tartani örömét: „Crystallal összeházasodtunk Szilveszter napján a villában. Szeretem ezt a lányt!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek