Starity

Taylor Swift már öt dalt írt Harry Stylesról

2013. január 12. 20:08   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Még egy hete sincs, hogy a Haylor-párostól volt hangos a sajtó, mindenki állítólagos szakításukat találgatta, ami azóta úgy tűnik, bebizonyosodott, Taylor pedig most is dalaiban mondja el bánatát.

hirdetés
Taylor Swift már öt dalt írt Harry Stylesról

Talán nem ért senkit meglepetésként, hogy Taylor Swift és Harry Styles járni kezdtek, mivel már előtte is lehetett tudni, hogy a két énekes kölcsönös szimpátiával viszonyul egymáshoz, azonban arra senki sem számított, hogy körülbelül egy hónap után már véget is ér a kapcsolatuk, hiszen nemrég már a szakításukról lehetett olvasni.

Az már köztudott volt a countrycsillagról eddig is, hogy dalaihoz főként a magánéletéből merít ihletet, szakításainak sok slágert köszönhet már, és úgy tűnik, ez a szokása még mindig megvan, állítólag a Harryvel történt szakítás óta már öt dal is született a One Direction 18 éves szívtiprójáról.

„Taylor úgy írja a dalokat, mint ahogy más nők a telefonba panaszkodnak a barátaiknak. Ő így foglalkozik az érzéseivel, az életével. Harry és Taylor csak rövid ideig randizgattak egymással, de nagyon erősek voltak az érzéseik, ezért ez nagyon keményen jött ki Taylorból” – mondta egy közeli ismerős.

A bennfentes azt is elárulta, hogy bár az énekesnő jelenleg is a stúdióban dolgozik, ennek ellenére nem tervezi egyik dal megjelentetését sem, inkább csak saját magának írta őket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek