Starity

Megérkezett a Spring Breakers előzetese

2013. január 17. 16:04   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2013 tavaszán minden a feje tetejére áll - legalábbis Vanessa, Selena és Ashley legújabb filmjében, a Spring Breakersben.

hirdetés
Megérkezett a Spring Breakers előzetese

Lassan egy éve már, hogy elkezdték Harmony Korine Spring Breakers című filmjének munkálatait. A főbb szerepekben látható Vanessa Hudgens, Selena Gomez, Rachel Korine, James Franco és Ashley Benson is aki, Emma Roberts helyét vette át, miután Emma otthagyta a stábot.

A 2013 tavaszára várható mozi hivatalos előzetese a mai napon látott világot az MTV oldalán, melyben láthatók a film legfontosabb mozgatórugói. A történet szerint négy lány egy rablással akarja finanszírozni tavaszi kiruccanásuk költségeit, ami sikerült is nekik és rögtön fejest ugranak a vad bulik világába. Önfeledt szórakozásuk azonban nem tart sokáig, ugyanis fény derül arra, hogyan is szerezték a pénzt és börtönbe zárják őket. Kiszabadítójuk egy Alien nevű férfi, aki nem mellesleg drogdílerként tevékenykedik és az óvadék letevéséért cserébe mindössze annyit kér Brittől, Candy-től, Cotty-tól és Faithtől, hogy végezzenek vetélytársaival.

A Spring Breakers először a Velencei Filmfesztiválon debütált még 2012 őszén, azonban a nagyközönségnek még márciusig várnia kell, hiszen március 22-én kerül az amerikai mozikba és 29-én jelenik meg világszerte.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek