Starity

Justin Bieber ismeretlen lánnyal csókolózott

2013. február 07. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Biebert február ötödikén kapták lencsevégre New Yorkban, amikor egy ismeretlen lánnyal csókolózott. Az esetről egy videó is készült.

hirdetés
Justin Bieber ismeretlen lánnyal csókolózott

Mivel vége lett Justin Bieber és Selena Gomez se veled, se nélküled kapcsolatának, az énekes már szabadon csajozhat. Ezt meg is tette – méghozzá egy próbababával!

Bieber február ötödikén hivatalos volt Jimmy Fallon késő esti talk show-jába, ahol rengeteg dolog szóba került – például a nemrég megjelent Believe Acoustic albuma, vagy az, hogy a Ferrariját már sokadszorra villogták le az útról a rendőrök gyorshajtás miatt. Mikor az interjú végére értek, Jimmy kitalált egy kosaras játékot, ahol különféle dolgokat kellett a palánkba bedobni. Köztük Justin kedvenc tejeskávéját, egy Brooklyn Nets-es sapkát, amit egy női próbababafej viselt, egy nagy tál tésztát, egy Chuck Norris-os fotót és végül egy éneklő Justin Bieber-figurát.

A versenyben sajnos Justin vereséget szenvedett, míg Jimmy a nagy adag tésztát csont nélkül bedobta, Justinnak sajnos semmit sem sikerült a palánkba helyeznie, de még a közelébe sem. Bieber egészen jól viselte a vereséget, és csak ennyit mondott: „Ezért vagyok énekes.”

Viszont ami mindenkinek felkeltette az érdeklődését, az a pillanat volt, amikor Justin lesmárolta a próbababát. A humorista rögtön kapcsolt, és rájátszott a történtekre. „Hé-hé-hé! Ne ess szerelembe! Justin, ne szeress bele! Justin, ne, Justin, ne! – ekkor a kanadai sztár egy jó nagy nyelves csókot nyomott a próbababa szájára. – Justin, Justin, figyelj! Justin, csak ide fókuszálj! Hé-hé-hé, várj! Ő az én csajom, haver!” – majd Biebs még egyszer megpuszilta a babafejet, utána pedig megpróbálta bedobni a kosárba.

Justin egyértelműen viccnek szánta a dolgot, bár az is lehet, hogy ez egy újabb trükk, hogy visszahódítsa Selenát, ha már a botrányos dalszövegével nem sikerült neki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek