Starity

A One Direction is Taylor Swiften viccelődik

2013. február 08. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Harryt állítólag annyira nem érdekli Taylor Swift és az, hogy már öt dalt írt róla, hogy barátaival már a következő áldozat kilétén poénkodnak.

hirdetés
A One Direction is Taylor Swiften viccelődik

Taylor Swift alig néhány hónapja jelentette meg legújabb, Red című albumát, de az OK! magazin értesülései szerint exbarátja számos ihletet adott számára egy új koronghoz, hiszen már öt dalt írt tiszavirág-életű kapcsolatukról. A HollywoodLife szerint Harry egyáltalán nem aggódik amiatt, hogy valami napvilágot lát végül a románcukból, sőt, már a következő lehetséges jelölt kilétén tanakodnak.

„Harry továbblépett. Az egyetlen dolog, amikor rágondol, ha a srácokkal poénkodnak a következő áldozatról, akiről dalokat ír majd” – írja a HollywoodLife.

A 23 éves énekesnő és a 18 éves Harry nem sokkal újév után szakítottak, mire Taylor máris csiripelt: „Vissza a stúdióba. O-ó.”

Nem ez az első eset, hogy kicikizik Taylor magánéletét, nemrég Michael J. Fox szólt be a countryénekesnőnek: „Mindenkiről dalt ír, akivel együtt jár, igaz? Micsoda módja a karrierépítésnek!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek