Starity

Jennifer Lawrence ismét David O. Russell-lel dolgozik együtt

2013. február 16. 11:11   |   Szerző: mse90

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rendező nem bíz semmit sem a véletlenre, Lawrence többek között olyan színészekhez csatlakozik, mint Christian Bale, Amy Adams, Bradley Cooper, valamint Jeremy Renner és Louis C.K..

hirdetés
Jennifer Lawrence ismét David O. Russell-lel dolgozik együtt

David O. Russell utóbbi két filmje remek kritikai fogadtatásban részesült, elsősoron a szereplőgárdái által nyújtott alakítások nyomán. A harcost három színészi Oscar-díjra jelölték, amelyből kettőt haza is vihetett, míg a Napos oldal az idei átadón az összes színészi kategóriában esélyes, amire több mint harminc éve nem volt példa. Ezért is érthető, hogy a rendező miért ragaszkodik a jól bevált arcokhoz, név szerint ezúttal Bale-hez, Adamshoz, Cooperhez, illetve most már Lawrence-hez, akik mind dolgoztak együtt Russell-lel korábban a már említett két filmben.

Az igaz történeten alapuló film a 70-es években játszódik, és egy hírhedt szélhámosról szól (Bale), aki partnerével/szeretőjével (Adams) együtt arra kényszerül, hogy együttműködjön egy kontrollálhatatlan szövetségi ügynökkel (Cooper), és segítsen neki más csalók, valamint maffiavezérek és politikusok leleplezésében. Az események középpontjában áll még a Jeremy Renner-alakította helyi vezető, Louis C.K. pedig egy FBI-ügynököt formál meg. Lawrence a hírek szerint Bale karakterének feleségét fogja játszani.

A film még nem kapott hivatalos címet, amikor tavaly júliusban számoltunk be róla, még American Bullshit néven emlegették, mostanra viszont leginkább a filmben szereplő FBI-akció neve alapján utalnak rá, mint az Abscam-projekt.

A forgatókönyvet Eric Singer írta a forgatás pedig várhatóan egy hónap múlva veszi kezdetét. A premier dátumát 2014-re tűzték ki.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek